30 Mayıs 2011

Rüya değil Gerçek | ŞAMPİYONUZ ..!



Şuan bu yazıyı yazıyorum ama hala herşey bir rüya gibi geliyor bana. Yaşadığımız duyguları, mutluluğumuzu tarif etmeye cümleler yetmez. Yılların vermiş olduğu birikmişliğin dışa vurumunu hele cümleler ile hiç anlatamayız.

88. dk'da gelen gol ile Ankara 19 Mayıs Stadyumundaki herkes gözyaşlarına boğulup birbirine sımsıkı sarıldı ya o anı cümleler hiç anlatamaz. Mutluyuz, gururluyuz. Yüzümüz kara çıkmadığı için, inançlarımız karşılığını bulduğu için sevinçliyiz.


Şampiyonluk bize çok yakıştı. Yeri geldi kızdık, yeri geldi umutsuzluğa düştük, hevesimiz kaçtı ama en kötü zamanımızda bile omuz omuza verip bu mutlu güne ulaştık. Bu güzellikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. ''İNANIN'' dedik ya, hakkaten ''İNANDINIZ'' siz. Bu şehrin 26 yıllık özlemine son verip, adlarınızı tarihimize kazıdınız. Golden sonraki gözyaşlarınız, maç bitimindeki gözyaşlarınız en az bizim gözyaşlarımız kadar kutsaldı. Emeğin, boşa gitmeyen umutların dışa vurumuydu o damlalar.


Duygular, yazılacak şeyler çok ama şuan ifade etmekte gerçekten zorlanıyorum.

HEPİNİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER.
SÜPER LİGİN ORDU'SU GELDİ..! : )

1 yorum:

  1. O an işte tarif edilmeyen bir duygu...beyin hücrelerinin ne yapacagını bilemediği bir an..teşekkurler orduspor

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...