13 Eylül 2011

Jean Jacques Gosso !!!


Trabzon maçında izlediğimiz Culio resmen bizi büyülemişti. O maçta herkesin söylediği bir cümle vardı. ''Artık bizim de gerçek bir yıldızımız var'' Dün yine Culio elinden geleni sahaya yansıttı ve iyi bir futbol oynadı.

Culio bir tarafa dün sahada başka biri vardı bizi mest eden. Jean Jacques Gosso... Kaptanlık pazubantı bir futbolcuya ancak bu kadar yakışır. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar sahanın her yerindeydi. Orta sahada basmasık yer bırakmadı. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularına top yaptırmadı. Hücum yönü ise çok daha iyiydi. Gölge markajı yapıp sahada kendini sakınarak hiç mücadele etmedi. Üzerindeki mor&beyaz formayı öyle bir taşıdıki sanki yıllardır bizimleydi ve bu takımın kaptanıydı.

Onu daha önce hazırlık maçlarında dahi izleyememiş olmamıza rağmen beklentimiz çok büyüktü. Çünkü kamplardan aldığımız bilgilerde herkesin dilinde Gosso vardı. Dünkü maçtan sonra az bile bahsetmişler demekten kendimizi alamadık...

Henüz ilk maçtan gönüllerimizi fethetti. Umarız sezon boyunca aynı mücadeleyi, aynı olumlu futbolunu sürdürür. Kaptan gibi oynamaya devam eder...

***

Gosso'yu dile getirdik ama dün sahada mücadele eden bütün futbolcularımıza teşekkür ederiz. Birkaç isim haricinde takım gayet iyiydi. Eksik kalan arkadaşlarımızın da zamanla takıma ayak uyduracağını umuyoruz.

1 yorum:

  1. Maç başladığında kaptan olma sebebini çok da anlayamamıştım işin aslı ama maçı izledikçe kimseye sormama gerek kalmadan bu sorunun cevabını güzel bir şekilde verdi zaten Gosso. Bence de kaptanlığa da takımımıza da çok yakıştı.
    Dünkü maçta da skor olarak yenilmemiz dışında bizim birçok açıdan yendiğimize inanıyorum ben. Fazlasıyla umut veren bir takım gördüm çünkü ben sahada.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...