8 Ağustos 2011

Abdurrahman Dereli ve Murat Kalkan Orduspor'da

Başkan yerli transferi bitti dediğinde biz transfer devam edecek demiştik. Beklediğimiz isimler vardı ve bu isimlerden iki tanesi daha Ordusporlu oldu. Abdurrahman Dereli için yaklaşık 1 ay önce Abdurrahman Dereli Orduspor'da başlığını atmıştık. Transfer imza aşamasına gelmişken pürüzler çıkmışdı ve transferden vazgeçilmişti. Son 1 haftadır kendisiyle görüşmeler tekrardan hızlandı ve imza attırılarak takıma kazandırıldı.


Abdurrahman Dereli Süper Ligde sürekli düzenli olarak forma giymiş başarılı bir futbolcu. İlk bakışta Garcia'ya alternatif olarak düşünülmüş gibi görünse de ilk 11'de forma giyebilecek bir futbolcu. Garcia ile ikisi zorlu bir forma mücadelesi verecek gibi görünüyor ama bu mücadelede yabancı kontenjanından dolayı Abdurrahman bir adım öne çıkıyor.


Diğer transferimiz ise Gençlerbirliğinden Murat Kalkan. Murat defansın solunda, solbekte görev alıyor ama orta alanın sol tarafında da forma giyebiliyor. Gençlerbirliğinde genellikle solbek poziyonunda oynayan bir isim ve o da geçtiğimiz sezon 3o'un üzerinde forma giymiş.

Selçuk için çoğumuz umutluyuz ama Selçuk'tan 34 hafta üstün performans beklemek hayalcilik olur. Murat hem Selçuğa hem de Riberio'ya alternatif olabilecek tecrübeli ve genç bir futbolcu. Ayrıca Metin Diyadin ile daha önce çalıştığı için Metin Diyadin'in alınmasını özellikle istediği bir futbolcu.


Abdurrahman Dereli ve Murat Kalkan transferi de hem ilk 11 için hemde alternatif kadro için önemli isimler ve rotasyonda önemli katkılar sağlayabilecek isimler.


Abdurrahman gelişi ile stoper transferinden vazgeçilmiş olunabilir. Garcia'nın stoper olarak da oynayabildiğini düşünürsek, Nickenig, Garcia, Yalçın ve Numan bir ihtimal o bölge için yeterli görülebilir.


Beklemede olduğumuz tek transfer forvet transferi. Forvet transferi de gerçekleştikten sonra Süper Ligin başlamasını bekleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...