25 Ağustos 2011

Fikstür Çekildi | Geri Sayım Başladı...


Fikstürün çekilmesi ile biraz olsun Süper Lig havasına girdik sayılır. İlk hafta Fenerbahçe ile oynayacak olmamız kimilerine göre avantajlı kimilerine göre ise kötü bir başlangıç.

Şampiyonlar liginden men edilmeleri, yabancı futbolcuların belirsizliği, Aykut Hoca'nın bırakacak söylentileri, şike soruşturmasının sonucunun ardından ne şekilde ceza alacakları derken Fenerbahçe bu süreçten bayağı bir hasarlı çıkacak. Lige nasıl konsantre olacaklar, ne türlü bir yol izleyecekler bilmiyorum ama kendi adıma en üzüldüğüm konu bu maçın seyircisiz olacak olması. İstanbul'daki taraftarlarımız da en azından benim kadar üzülmüşlerdir buna eminim.

Zorlu olacak ilk haftanın ardından 3-4 hafta dengimiz olan takımlarla oynayacağız. 2. hafta Ordu'da Manisaspor'u konuk edeceğiz. Ordu'da 26 yıl aradan sonra bir Süper Lig maçına çıkacağız.

3. Hafta ise bize Orduspor'umuza İstanbul yolları görünüyor tekrardan. Fikstürün sıkıştırılmasından dolayı büyük olasılıkla bu maç hafta içi oynanacak. Hafta içi oynayacağımız 3. hafta karşılaşmasının ardından Ordu'da Samsunspor ile karşı karşı karşıya geleceğiz.

5. Hafta Karabükspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 6. hafta Ordu'da Eskişehirspor ile karşı karşıya geleceğiz.

İlk 6 haftaya baktığımız zaman bence güzel bir başlangıç yapabiliriz. En kötü ihtimal 3 galibiyet ile başlarsak hem lige alışma sürecini en az zararla atlatmış hem de güzel sayılabilecek bir başlangıç yapmış oluruz.

İlk yarının fikstürü şu şekilde ;

1- Fenerbahçe vs Orduspor
2- Orduspor vs Manisaspor
3- İstanbul BŞB vs Orduspor
4- Orduspor vs Samsunspor
5- Karabükspor vs Orduspor
6- Orduspor vs Eskişehirspor
7- Ankaragücü vs Orduspor
8- Orduspor vs Bursaspor
9- Antalyaspor vs Orduspor
10- Orduspor vs Gaziantepspor
11- Kayserispor vs Orduspor
12- Orduspor vs Mersin İdman Yurdu
13- Beşiktaş vs Orduspor
14- Orduspor vs Sivasspor
15- Gençlerbirliği vs Orduspor
16- Orduspor vs Galatasaray
17- Trabzonspor vs Orduspor




Bizim adımıza fikstürün belkide en kafa bulandıran noktası son 2 hafta Galatasaray ve Trabzonspor ile oynayacak olmamız. Son haftalara ne konumda olacağımızı şimdiden kestirmek zor ama bizim adımıza kritik bir noktada olacağımızı düşünmüyorum.

26 yıl bekledikten sonra buralardan öyle çabucak gitmeyiz. Sıkıntı yok yani.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Allah utandırmasın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...