20 Ağustos 2011

Eskişehirspor ve Beşiktaş ile Hazırlık Maçları


Daha önce resmi siteden 2 defa düzeltilen Ordu'da yapılması düşünülen sezon açılışı yüksek ihtimalle yine tehir edilecek ve sezonun başlamasına 3-4 gün kala bir gösteri maçı yapılacak. En son 27 Ağustos'da Ordu'da bir Süper Lig ekiplerinden biriyle hazırlık maçı yapılacağı açıklanmıştı ama stadın o tarihe yetişemeyecek olmasından dolayı bu organizasyon büyük olasılıkla askıya alınacak.

Daha önce takımın Ankara kampında bir hazırlık maçı daha oynayacağından bahsetmiştik. Ankara kampında Eskişehirspor ile 26 Auğustos Cuma günü bir hazırlık maçı yapacağız. Eskişehirspor ile yapılacak olan hazırlık maçından sonra takım İstanbul'a geçicek ve İstanbul'da Beşiktaş ile İnönü Stadyumunda hazırlık karşılaşması yapacağız.

istanbul'da normalde bu hafta sonu için İspanya yada İtalya takımlarından biriyle hazırlık maçı yapılması planlanıyordu ama görüşme halindeki takımların programlarından dolayı ve stad probleminden dolayı bu organizasyondan vazgeçilmişti. İstanbul'daki taraftarlarımız için Beşiktaş maçı güzel bir sürpriz oldu. Beşiktaş ile yapacak olduğumuz maçın tarihi 31 Ağustos Çarşamba. Bu maç için taraftarlarımıza 6-7 bin kişilik yer ayrılacak ve İstanbul'daki taraftarlarımız takımı sezon başlamadan canlı izleme fırsatı yakalayacak.

Bu maçların organizasyonu yapıldı ve herhangi bir problem çıkmadığı sürece 26 Ağustos'da Ankara'da Eskişehirspor ile, 31 Ağustos'da ise İstanbul'da Beşiktaş ile karşı karşıya geleceğiz ve takımın son durumunu bu ciddi karşılaşmalar ile görme fırsatı yakalayacağız.

Daha sonra programı önceden açıklanan Ünyespor'un ve Samsunspor'un sezon açılışlarına katılacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...