18 Ağustos 2011

El Clasico | Barcelona Kupayı Aldı

Real yada Barcelona manyağı değilim. Barcelona - Real Madrid çekişmesi yüzünden tartışan, kavga bile eden insanlar İspanya'dan başka bir de Türkiye'de vardır sanırım.

Futbol izlemek için geçtim tv başına ve güzel de bir maç izledik. Mourinho'nun Madrid'i bu sefer başaramadı.

Maça genel olarak bakacak olursam Real Madrid'li futbolcuların aşırı sert oynaması, Mourinho'nun antipatik hareketleri, maç sonunda Fabregas'a yapılan faulden sonra olanlar Real Madrid adına çok itici bir görüntüydü.

Oldukça fazla Mourinho hayranı var ama ben aşırı derecede gıcık kapıyorum. Messi yanından geçerken yaptığı hareket ise tam sövmelik...



2 yorum:

  1. Real Madrid'li oyuncuların sertlikleri antipatik geliyorda; Barcelona'lı oyuncuların kendilerini sürekli yere atmaları, rakibi kışkırtmaları,hakemle uğraşmaları antipatik gelmiyomu acaba?
    Real Madrid yada Barcelona manyaklığını saçma bulmanızda ayrı bir konu.Nedense İstanbul takımlarını yada başka bi ülkenin takımını desteklemek şehire ihanet gibi algılanıyo Orduda.

    YanıtlaSil
  2. Yazı benim kişisel görüşüm. Ordu olarak genellemeye gerek yok.

    Real Madrid yada Barcelona'yı destekleyenleri şehre ihanet diye algılamam ama İstanbul takımları konusunda aynen o şekilde düşünüyorum.

    Ordu'da doğup büyüyüp İstanbul takımı tutanlara hoş gözle bakmam mümkün değil. Televizyondan takım tutan kesim aynen senin dediğin gibi şehrine ihanet ediyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...