19 Ağustos 2011

Çorbada Tuzum Olsun Diyorsan...


Anadolu kulüplerinin maddi bakımdan yaşadığı sıkıntıyı hepimizi biliyoruz. Kulüplerin kendi gelirleri ile ayakta duramayacakları ap açık ortada. Kocaelispor'un, Sakaryaspor'un, Konyaspor'un düştüğü durumu, çektikleri sıkıntıları da biliyoruz. Bundan 3 sezon önce takım kayyuma kaldığında bizim de transfer yasakları ve borçlarla boğuştumuz günlerin üzerinden çok fazla zaman geçmedi.

Hepimiz Orduspor iyi olsun, sağlam transferler yapsın, herşey dört dörtlük olsun istiyoruz ama taraftarın da bu döngü içerisinde kendisine bir yer edinmesinin artık vakti geldi. Orduspor kulübü birgün mutlaka kendi ayakları üzerinde durabilecek bir güce sahip olacak ama kulüp o güce ulaşana kadar şehrin takıma sahip çıkması gerekiyor. Takım Süper Ligde kalsın, iyi transferler yapalım, kurumsallaşalım, herşeyin en iyisine sahip olalım istiyoruz ama bunlar ha diyince olacak şeyler değil. Hele beklentiler bu kadar yüksekken bazı kampanyalara duyarsız kalmak çok saçma olur.

26 yıllık özlemin ardından Süper Lige çıktık ve şuana kadar yapılan transferler ile çok iyi bir takım kurduk. Fakat yeni çıkan takımlardan her sene 2'sinin düştüğü ve her bakımdan kemikleşmiş bir yapıya sahip olan bu ligde ekonomik olarak ayakta durmak hiç kolay değil. Sosyal paylaşım sitelerinde uzun zamandır dillendirilen ''sms'' olayına kulüp ses verdi bu kampanya başladı.

Kampanya hakkında bilgilendirmeyi resmi siteden yapılan duyuru ile yapalım ;


Orduspor Destek Kulübü’ nde yerinizi almanız için, SMS Kampanyası başlamıştır.

SÜPER LİGDE SÜPER ORDU

Atacağın 1 SMS ile kulübüne 10 TL destek ol, ORDUSPOR DESTEK KULÜBÜ’ndeki yerini al!

Hedef 150.000 Kişi

2 milyon Ordulu’nun yaşadığı Dünya’da, 150.000 Ordusporlu hedefi ile, DAHA GÜÇLÜ BİR ORDUSPOR için, SÜPER LİGDE SÜPER ORDU için, ORDUSPOR boşluk İSİM boşluk SOYAD yaz 3544′e gönder*, atacağın 1 SMS ile 10 TL karşılığında ORDUSPOR DESTEK KULÜBÜ aidatını ödeyerek, destek kulübündeki yerini al! İstersen birden fazla SMS atabilirsin. Örnek SMS : ORDUSPOR MEHMET KAYA.

HEM DESTEK KULÜBÜNE KATIL HEM DE ÖDÜLLER KAZAN

1000’inci SMS’i atan üyemize maraton tribün kombinesi
10.000’inci SMS’i atan üyemize kapalı tribün kombinesi, 50.000’inci SMS’i atan üyemize VIP tribün kombinesi, 100.000’inci SMS’i atan üyemize protokol tribün kombinesi, 150.000’inci SMS’i atan üyemize protokol tribün kombinesi ve bir arkadaşıyla beraber Orduspor futbol takımı ile deplasman seyahati fırsatı.

*: Şu an için yalnızca Turkcell aboneleri destek kulübüne katılabilirler. Kısa bir süre sonra Avea ve Vodafone da hizmete girecektir. Mobil Ödeme işlemi yapmak üzere göndereceğiniz SMS’in bedeli Turkcell için 0,50 TL’dir.

Kulübün yaptığı kampanyalara isteyen destek olur, isteyen olmaz. Sonuçta herkes elinden deldiği kadar Orduspor için bişeyler yapmaya çalışıyor. Kimi mesaj gönderip destekde bulunur, kimi kombine alır maça gider, kimi ise lisanslı ürün alarak Orduspor'a fayda sağlar.

Çoğu taraftarımızın kulübün ekonomik gelirleriyle ilgili yanlış bilgiye sahip olduğu sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorumlardan ap açık ortada. Orduspor kulübünün 18 trilyona yakın bir gelir elde ettiği söyleniyor ama hiçbirşey söylendiği gibi değil. Şuan gündemde olan şike soruşturmasından dolayı yayıncı kuureuluş tarafından yapılacak ödemelerin durumu hakkında herhangi bir kesin bilgi yok. Artı olarak kulübün alacağı bu para parçalar halinde yıl içinde ödenecek.

Ağzından salyalar akarak körü körüne eleştiren olmayalım. Hiçbirşey yapamıyorsak yapılan şeylere köstek olmayalım.

Mevzu bahis Orduspor diyorsak, Orduspor merkezli düşünüp bu kampanyalara o şekilde yanaşalım.

Haydi Ordu, sahip çık takımına!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...