13 Haziran 2011

Bir Rica

Bloğu takip eden yerel ve ulusal basından ufak bir ricamız olacak blog ekibi olarak. Herşeyden önce şunu belirtmekte fayda var. Bizim yazdığımız yazılar ne kadar çok kişiye ulaşırsa biz o kadar mutlu oluruz. O yüzden yazılarımızın yerel gazetelerde, forumlarda ve çeşitli internet sitelerinde yayınlanmasından mutluluk duyuyoruz. Fakat ufak bir ayrıntı var bu konuda. Şimdiye kadar bu konuda herhangi bir sitemimiz olmadı fakat bazı yazıların kaynak gösterilmeden yada yanlış isimlerle çeşitli yerlerde yayınlanmasından dolayı bu ricayı blogtan dillendirmeye karar verdik. Bir nevi verilen emeğin karşılığını bulmasını istiyoruz.

Son olarak ''Ordu Olay Gazetesi'' Orduspor'da İç Transferdeki son gelişmeleri aktardığımız yazımızı bugünkü gazetelerinde ve internet sitelerinde kullanmış. Çok mutlu olduk fakat bir yandan üzüldük. Bütün yazı eksiksiz ve tam olarak kelimesi kelimesi yayınlanırken yazının yazarının isminin alakasız bir şekilde yanlış yazılması ve bloğun isminin yazıda yer almaması bizleri biraz üzdü. Ayrıca bloğumuzda bizlere ulaşılabilmesi için bir mail adresi var. Nezaketen dahi olsa yazıları yayınlamadan önce o mail adresine bir bilgilendirme maili atılabilir ve o mail adresinden blog ekibiyle irtibata geçilebilir. Bu konuda biraz daha duyarlı olunursa ve emeğe saygı gösterilirse çok mutlu oluruz.

Dile getirdiğimiz gibi yazılarımızın farklı ortamlarda yayınlanması bizleri mutlu ediyor. Fakat yayınlanan yazının kaynağının neresi olduğu konusunda daha açıklayıcı bilgiler verilirse bizler daha memnun olacağız.

Umarız ricamız dikkate alınır...

3 yorum:

  1. Çok ilginç bir blog siteniz var! ilgi çekici ve güzel işler yapıyorsunuz.. Spordu.com olarak daima yanınızdayız!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...