22 Haziran 2011

Gidenlerin Ardından # 3 Emrullah Kokoç

Bu sezon değil önceki sezonun devre arasında katıldı takıma Emrullah. 28 yaşında transfer oldu Orduspor'a ve o yaşına kadar kariyerine hep alt liglerde devam ederken kendini birden bire Bank Asya 1. ligde buldu. Ofspor'dan takıma kattık kendisini. Görünüş itibariyle hepimizin ne alaka dediği bir transfer idi aslında ama bizim o bölgeden yaptığımız isimler her zaman Orduspor'da önemli isimler oldular. Direk aklımıza 2. lig takımlarından kadromuza kattığımız ve maksimum verim aldığımız Numan ve Hakan Macit gelir. Onlar da alt liglerde mücadele eden Trabzon takımlarından geldi ve çok başarılı oldular. Bu isimlerde sağlanan başarıdan dolayı Emrullah'dan da bizler aynı beklentiler içindeydik. Geçen sene devre arasında geldiği harabe takıma ligde kalma yolunda önemli katkılarda bulundu. Sahada gösterdiği mücadele, hırsı bizlere onu sevdirdi. Kimi zaman oynadı kimi zaman yedek kaldı ama formayı sırtına her geçirişinde verdiği mücadele ile takıma her zaman katkı sağladı.

Değişik futbolcu profilleri vardır. Kimisi çok yeteneklidir ama o yeteneklerini sahaya yansıtamaz. Karakter sorunları yaşar. Kimisi ise kısıtlı yetenekleri olmasına rağmen giydiği formayı yüreğiyle taşır. Emrullah da bu futbolcu profiline uyan bir futbolcuydu. 28 yaşında kadar 2. ve 3. ligde mücadele etmesine rağmen geçen sene devre arası oynamaya başladığı Orduspor'da 9 maçta forma giydi ve görev aldığı dakikalarda elinden gelenin en iyisini takıma yansıtmaya çalıştı. Bu sezon ise rotasyonun 2. 3. adamı durumundaydı. 20'nin üzerinde maçda forma giydi. Çoğu maçta sonradan oyuna dahil olarak yorulan orta sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Mücadelesi, savaşçılığı ve azmi ile yüreğiyle oynadı. Kadromuzda yer alan her futbolcumuz gibi onun da şampiyonlukta payı vardı. Kendisiyle 2.5 yıllık anlaşma yapılmıştı ve 1 yıllık daha kontratı vardı. Ama Süper Lig kadrosunda düşünülmeyen diğer isimlere eklendi ve yollarımız ayrıldı.


Emrullah'a bu seneki şampiyonluğa sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bank Asya'da rahatlıkla oynayabileceği takımlar var. Belki memleketine dönüp Trabzon takımlarından birine imza atabilir ama 2-3 yıl daha Bank Asyada oynayabilecek yürek onda var. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

1 yorum:

  1. onun iyi niyetinden hic bir zaman suphe etmedim neyi varsa koydu ortaya hic bir zaman kacak oynamadi o yolun acik olsun guzel insan.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...