3 Haziran 2011

Önerilir | Jimmy Kebe

Süper Lige çıkışımızla beraber Orduspor taraftarının da scouting çalışmaları hız kazandı. Amaç takıma bir veya birkaç isim kazandırmak : ) Geçen sene Hacettepe'den alınan Selçuk nasıl çıkar, Emrullah orta sahada iş görür mü, Sinan sol tarafa çağre olur mu muhabbetleri yaparken Süper Lige çıkışımız ve basının şişirmeleriyle bizler de gaza gelmedik değil. Benni McCharty dedikoduları devam ederken kulaktan kulağa dolaşan Kewell ismi ise hafif tebessüm sonrasında neden olmasın lan tepkilerine yol açsa da bi silkelenip kendimize gelmemiz şart : ) Nedim başkan Milli Maç sebebiyle Belçika'da. Pazartesiden itibaren transfere yoğunlaşacağız ama Metin Hoca'nın da Barcelona'da olduğu haberlerini aldık burdan. Messi veya benzeri esprileri yapmayacağım hiç. Metin Diyadin'in eminimki bir ön hazırlığı, kafasında oluşturduğu bir şablon vardır ama bizde kendi çapımızda işimize yarayacak isimleri bu satırlardan dillendireceğiz. İlk ufak çaplı scouting araştırması Tribündergide yazan renktaşımız Umbro52'den geldi. Videolar veya istatistikleri ne kadar gerçeği yansıtır bilinmez ama Jimmy Kebe hakkaten CR7 gibi adam.

Umbro 52'den Jimmy hakkında ufak bir tanıtım yazısı, videolar ve karşınızda Jimmy KEBE ( isim yeter :) )

*** *** ***

Uzun bir lig maratonunun ardından bir sezonu daha geride bıraktık. Artık önümüzde bizi bekleyen zor bir sezon var ve burada tutunabilmemiz için gerekli yerlere gerekli transferler yapmak şart.

Süper Lige yükselmemizle birlikte yabancı transfer kontenjanımızda artmış oldu.

Geçenlerde dünyaca tanınan oyuncu piyasası araştırma sitelerinden biri olan transfermarkt'da sözleşmesi bitmiş oyunculara bakarken rast geldim Jimmy Kebe'ye .

Aslen Mali'li olan oyuncu 1984 doğumlu. Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship ekiplerinden Reading formasıyla ligde 42 maça çıkmış ve toplam 9 gol kaydetmiş. Reading tıpkı Ordusporumuz gibi bu sezon Play - Off ' a kalmış ancak finalde Swensea ' ya kaybederek Premier Lig ' e yükselememişti .

Sezon başından beri Orduspor 'un hücum yönü olarak sıkıntı yaşadığı alanlardan birisi sağ kanat ve Jimmy Kebe özellikle sağ çizgiyi çok iyi kullanabilen , o kanatta uzun top sürebilme kabiliyetine sahip bir oyuncu .

Jimmy Keb'nin bonservis bedeli biraz yüksek. Ancak sözleşmesi şu anda bitmiş durumda ve iyi bir sözleşme sunulursa kendisine, Orduspor ' umuza neden gelmesin?

Ne yalan söyliyeyim, bir Orduspor'lu olarak Jimmy Kebe'yi takımda görmeyi çok isterim.

Bunlarda Jimmy Kebe'nin bir kaç videosu. Kendisi 14 numara ve hafif siyahi ;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...