23 Haziran 2011

Transfer Dosyamız


Garcia, Fornezzi ve Youla resmi imzayı attı. Sergio Zijler ve Daniel Georgiev ile anlaşıldı, imza yakın. Ön protokol yaptığımız Belay'da ise Bordo ve PSG'nin devreye girmesi üzerine sıkıntılar var. Ön protokol'un yaptırımının boyutu nedir bilmiyoruz ama Belay'ı gelecek sezon Orduspor'da görmek en büyük temennilerimizden biri.

Yabancı transferinde görüşülen ve transferi son noktaya getirilen isimler var ama bu transferlerin seyrini değiştirmemesi bakımından isim veremiyoruz. Ayrıca yurt içi yerli transferiyle ilgili de görüşmeler yapılıyor ve 3-4 isim imzalamak için bekliyor. Herkesin yakından tanıdığı isimler. Onlar da hafta içinde açıklanmaya başlanır. Volkan Ballı yurt dışında ve yabancı transferlerini sonlandırmak için uğraş veriyor. Türkiye'ye dönünce yerli isimlerle masaya oturup o transferlerde sonuçlandırılacak.

Gidenler, gelenler, gelmesi gündemde olanlar, kalanlar derken kadromuzun son haline bir göz atalım.

GELENLER:
Miguel Garcia, Saso Fornezzi, Suleyman Youla

TRANSFERİ SONLANDIRILMASI BEKLENENLER:
Sergio Zijler, Daniel Georgiev, Maurice Belay

GİDENLER :
Mehmet Ayaz, Bilal Türkgüler, Emrullah Kokoç, Abdullah Çetin, Ahmet Kuru, Jerry Akaminko ve kiralık olan Murat Akın ile yollarımız ayrıldı. Murat bonservi sorununu çözer ise kadroya dahil edilebilir.

KALANLAR:
Sözleşmesi sona eren Fevzi ve Ali ile yeni sözleşme yapıldı. Numan, Kürşat, Selçuk, İbrahim Şahin, Sinan Turan, Müslüm Yelken, İrfan Başaran, Emre Özkan, Onur Bilgin takımda kalıyor. Kostovski konusunda ise belirsizlik var. Kendisiyle yolların ayrılacağı açıklansada sezon başı kampına götürülücek. Takımda kalacağını düşüyorum ama düşük bir ihtimal kiralık olarak başka bir takıma gönderilebilir.

KİRALIK GÖNDERİLECEK OLANLAR:
Ahmet Güven, Muarem Muarem, Caner osmanpaşa ve diğer takımlarda kiralık olan Hüsamettin gibi isimler tekrardan kiralanacaklar.

Şuandaki kadro yapımız ;

KALECİLER : Saso Fornezzi, Fevzi Elmas, Onur Bilgin
DEFANS : Kürşat, Numan Çürüksu, Miguel Garcia, Selçuk Şahin, Emre Özkan
ORTA SAHA : Ali Çamdalı, Müslüm Yelken, İrfan Başaran, Sinan Turan ( Sergio Zijler, Daniel Georgiev, Maurice Belay beklemede )
FORVET : Süleyman Youla, İbrahim Şahin, Kostovski

Son transferler ve eldeki mevcut isimlerden sonra ortaya çıkabilecek ideal kadroyu her yeni gelişmeden sonra paylaşacağız. Şuanda transferi sonlandırmadık ama şuandaki mevcut durumu belirten ilk kadromuzu kuralım. Transferler ile birlikte kadroyu şekillendirip, değişiklikler yapacağız.

football formations


3 yorum:

  1. imza atmıyanları keşke koymasaydın ideal 11 e çok sağlam adamlar inş alabiliriz ama peşlerinde sağlam takımlarda var. bide irfan başaran yok bu kadroda onsuz olurmu :)

    YanıtlaSil
  2. Georgiev ve Zijer resmi siteden açıklandı onlarda sorun yok. Belay ise yarın gelicek işallah.

    Daha gelecek olan çok isim var. Bu kadroyu çok yapıp bozacağız. O yüzden sadece bir başlangıç bu hali. Ama Kostovski'yi çıkartıp İrfan'ı koyabiliriz 11'e sorun değil : )

    YanıtlaSil
  3. belay kop gel gunahlarindan hadi. cok beklettin.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...