7 Haziran 2011

Tanju Abiye Kupayı Götürelim...


Elim bir trafik kazasinda kaybettigimiz guzel bir Ordusporlu abimizi Tanju abimizi Aralik 2008 de ebediyete ugurlamistik. Sampiyonluk coskusundan unuttuk sanilmasin dostlar internetteki olusumun kivilcimini parlatan isimdir Tanju abi. Orduspor.net'i kurarak Orduspor taraftarlarını sanal ortamda bir araya toplayan ilk kişiydi kendisi. Onun Orduspor.net'i kurarak başlattığı akım bugünlere kadar geldi.

***

Abi sen gittin gideli bir sene kumeye dusuyorduk sonra pacayi devre arasinda kurtardik sonra ki sene bir baktik super ligdeyiz. Biraz calkantili oldu yan yatti camura batti ama sonu guzel oldu. Aralik 2008 de ayrildin aramizdan ama kupa gelecek yanina demistik. Sampiyonluk kupasini kabrine goturmek guzel olacak abi... Buradan Ordu'da ki kardeslerimize, yönetime sesleneyim istedim. Tanju abimizi unutmayalim kupayi ona goturelim. Bu güzel günleri görmeyi çok isterdi ama yukarılarda bir yerlerde bizi izlediğine adım gibi eminim.

Abi artik super ligdeyiz kupayida sana getirecegiz. Ruhun şad mekanin cennet olsun...

1 yorum:

  1. Seni unutmadık Tanju Ağbey. Seni saygıyla anıyoruz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...