9 Haziran 2011

Nicolas Maurice Belay ve Miguel Garcia Orduspor'a...

İki isimde de sona yaklaşıldı, imzaya kaldı. Son bir aksilik çıkmadığı sürece Belay ve Garcia gelecek yıl Orduspor forması giyecekler.

Transferlerimiz hakkında kısa bilgiler verelim. İlk isim Nicolas Mauris Belay. Sochaux'un 26 yaşındaki yıldızı sol kanatta görev yapıyor. Fransa doğumlu Belay'ın kariyerine baktığımız zaman bir istikrar abidesi görüyoruz resmen. Son 3 sezondur Sochaux forması giyiyor. Bu sezon 37 lig maçında görev alan Belay 3 gole imza atmış ve 7 asist yapmış. Sochaux'dan önce Sedan ve Monaco formaları giymiş. 1.80 boyunda atletik yapılı bir kanat oyuncusu.

Diğer isim ise Porketiz ekibi Braga'dan Miguel Garcia. Sağ bek mevkiinde oynuyor ve aynı zamanda stoper olarak da görev yapan bir isim. Kendisi çok tecrübeli bir isim. 1983 Portekiz doğumlu ve 1.79 boyunda. Kariyerinde bir çok final var. Bu sene Porto'ya karşı Uefa finali oynayan Braga'da finalde ilk 11'de görev almış. Aynı zamanda Sporting Lizbon'un 2004-2005'de final oynayan kadrosunda da bulunmuş bir isim. Bu sezon Braga'da UEFA maçları dahil 36 maçta forma giymiş.


İki isim de takımlarında bu sene sezon boyunca forma giymiş tecrübeli ve bir o kadar da kaliteli isimler. Kaynağımız sağlam da olsa, uefa finalinde 90 dakika oynamış Garcia ve Fransa liginin beşincisinin vazgeçilmez sol kanadı Belay'ın, henüz futbolculuklarının verimli çağlarında Ordusporumuzda oynayacağına başkanla fotolarını görmeden inanamıyacağız. Umarız bu iki önemli isim sorun çıkmadan imzaları atarlar.


Gece vakti yazıyı girdik. O yüzden bilgi bakımından biraz kısır oldu ama imzalar atıldıktan sonra Belay ve Miguel hakkında çok daha ayrıntılı olarak konuşacağız.

Hayde görüşürüz Dag okurları : )

1 yorum:

  1. ӏts like you read my mind! You sеem tо know so much аbout this, lіke you wrote the bοok in it oг
    somethіng. Ӏ think that you coulԁ do ωith
    some pics to drive the message homе a little bіt, but othеr than that, thіs is excеllеnt blοg.
    А fantastic read. I will definitеly be baсk.


    mу websіte: seopressor version5

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...