29 Haziran 2011

En yeni, En küçük Ordusporlular : )

Onlar gerçekten çok şanslılar. Tuğçe ve Gökçe'den bahsediyorum. Kocaman Orduspor ailesinin en yeni üyelerinden... Çünkü daha annelerinin karnındayken Süper Lige çıktı tuttukları takım. 1 ay sonra da dünyaya gözlerini açtılar.

Hayat böyle bir döngü işte. Kimileri giderken yeni heyecanlar, yeni umutlar, yeni yaşamlar dünyaya gözlerini açıyor. Orduspor'un bir parçası olan Güven abiyi birkaç gün önce toprağa verdik ama hergün yeni umutlar, yeni yaşamlar dünyaya gelmeye devam ediyor. İkizler de o üzüntüyü biraz olsun azalttılar.

Bizde yaşlı kesimin kullandığı zaman dilimleri vardır ya hani eski zamanları belirlemek için. Ne zaman doğdun diye sorduğun zaman ; Bıldır Vakti, Fındık Vakti, Kara Kış derler. Tuğçe ve Gökçe'ye ne zaman doğdun diye sorulduğu zaman 26 yıllık özlemin son bulduğu zaman doğdum diyebilecekler gururla, ne güzel... Bu güzel bebekler dünyaya gelirken heyecana sürükledikleri bir kişi var, babaları. Kendi internet sitesinden uzunca bir zamandır şafak sayıyordu babaları. O isternet sitesindeki saat onların dünyaya geleceği güne ayarlı bir şekilde geriye doğru ilerliyordu hep. Büyük gün geldi ve o saat dün sıfırlandı. Nam-ı değer Doskida, kimilerinin deyimiyle Komutan, kimilerine göre çoğu internet sitesinde ve gazetelerde yazıları yayınlanan Orduspor'un en aktif yazarlarından Hüseyin Öztürk.

1 ay önceki mutluluğun üzerine doğan ikizler ballı kaymak etkisi yapmıştır sanırım. Zaten kendisi de çok mutlu ve heyacanlıymış.

Blog ekibi olarak Gökçe ve Tuğçe'ye hoşgeldin diyoruz. inşallah sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat sürerler. Baba Hüseyin abiye ise malum bez ve diğer masraflardan dolayı hayırlı kazançlar diliyor ve hayırlı olsun diyoruz : )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...