10 Haziran 2011

Önerilir | Santiago Morro Garcia

Transfer çalışmaları hızla devam ederken bizlerde sosyal medya ortamından bazı isimleri dillendirmeye devam ediyoruz. Önerilir başlığı altında yazdığımız bu isimlerin kulüp ile herhangi bir ilişkisi yok. Jimmy Kebe isminin düşünülmesinden sonra bu tarz isimler bize çokca ulaşıyor. Orduspor taraftarının kendi yaptığı analizlerdern oluşan, faydalı olacağını düşündüğü isimleri bizler de burdan dile getirerek bir nevi ismin bazı yerlere ulaşmasına aracı olmaya çalışıyoruz. Daha önce yazdığımız iki isim de sözleşmesini oynadıkları kulüplerle uzattığı için sadece yazı olarak kaldı. 3. isim Uruguaylı forvet Santiago Garcia. Bu analiz de Jimmy Kebe'yi öneren Td yazarı Umbro 52'den geldi.

********

Santiago Garcia

20 yasındaki Uruguaylı forvet 14.09.1990 başkent Montevideo doğumlu .

Futbola şu anda oynamakta oldugu , 2010 – 2011 sezonunda Uruguay Apertura Ligini ikinci tamamlayan , Clausura Ligini lider sürdüren Nacional Montevideo takımının alt yapısında başlamıştır .

Santiago Garcia , 2010 – 2011 sezonunda Apertura Liginde 15 maçta 15 , Clausura Liginde 15 maçta 8 , Güney Amerikanın Şampiyonlar Ligi olarak bilinen Copa Libertadores ‘ te 6 maçta 3 gol , bu sezon toplamda oynadığı 33 maçta 26 gol atarak takımının başarısına büyük katkı sağlamıştır .

Garcia , 2008 – 2009 sezonundan itibaren giymeye başladığı Nacional Montevideo A takım formasıyla bugune kadar 62 maçta 32 gol kaydetmiş .

Garcia bizlere toplara vuruş tekniği , fiziği ve özellikle genç yaşta takımına sağladığı katkı ile başarılı bir forvet olduğunun sinyallerini veriyor .

Bonservis bedeli şu anda 900.000 Euro olarak gözüküyor . Sözleşmesinin bitiş tarihi ile ilgili herhangi bir veriye ulaşamadık .

Ancak ne olursa olsun Garcia ‘ nın sezon başında ki kampta denenmesinden yanayız . 20 yaşında başarılı bir grafik çizen Garcia hem Orduspor ‘ umuza attığı ve attırdığı gollerle katkı sağlayan hemde değere bindiğinde takımımıza ciddi bir para kazandırmaya aday bir futbolcudur .

********

Bunlarda Garcia ile ilgili bir tutam video ;




1 yorum:

  1. arkadaşda biraz emenike'lik var sanki. bulanların, yazanların eline sağlık.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...