17 Haziran 2011

Strasser ve Adiyiah Transferi Askıya Alındı

Strasser ve Adiyiah transferinin daha önce büyük ölçüde gerçekleştiğini Başkan açıklamıştı ama son gelişmeler üzerine bu transferler şimdilik askıya alındı. Strasser konusunda ilk başta futbolcu gelmek istememişdi. Fakat Milan ile anlaşılmış ve Strasser'de gelmek istediğini belirtmiş. Sonrasında Strasser'in tekrardan kariyerine Milan'da devam etmek istemesi üzerine bu transfer şimdilik zora girdi. Milan ile bir sıkıntı yok fakat Türkiye'de oynamak istemeyen bir futbolcuyu zorla Türkiye'ye getirdikten sonra fayda beklemek anlamsız olur. O yüzden yönetimin de bu durumda yapacağı birşey yok.

Adiyiah konusunda ise kiralık olarak Milan ve Adiyiah'la anlaşılmıştı. Fakat Adiyiah'ın bütün şartlarda anlaştıktan sonra yıllık ücret konusunda sonradan 700 bin Euro istemesi üzerine bu transferde de geri adım atıldı. İlk başta çok daha makul bir fiyata evet demişken sonrasında böyle bir fiyata yükseltmesi üzerine Adiyiah transferi de askıya alındı. Bahsi geçen paralara Adiyiah'dan daha iyi biri alınabileceği için Adiyiah konusu da şimdilik geri planda.

Belay konusunda ise bir sıkıntı yok. Kendisi birkaç gün içinde Türkiye'ye gelip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Adiyiah ve Strasser'de sorun çıkması üzerine Yeni Sportif Direktörümüz Volkan Ballı ile beraber yabancı transferi konusunda daha somut adımlar atılmaya başlandı. Fransa'dan birkaç futbolcu ile görüşmelerin olduğu ve Volkan Ballı'nın bu futbolcular ile yakından ilgilendiğini öğrendik.

Şimdilik son gelişmeler bunlar. Strasser ve Adiyiah konusunda bizim görüşümüz ise ; gelmek istemeyen ve ilk baştaki şartları sonradan değiştiren futbolcunun gelmesindense gelmemesi daha iyidir. Volkan Ballı'nın bağlantılarıyla beraber Belay kalitesinde Fransa'dan Strasser ve Adiyiah'dan daha iyi isimler geleceğinden şüphemiz yok.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...