21 Haziran 2011

Taner Arı'dan Saso Fornezzi Yorumu

Saso Fornezzi hakkındaki genel görüşümüz çekimser. Uzun yıllar Avusturya Bundesliga'da forma giymesine rağmen takip etmediğimiz bir lig olduğu için kendisi hakkında bazın endişelerimiz vardı. Transferin direk yapılması aceleye mi geldi acaba diye düşündürse de Nedim Türkmen uzun zamandır kendisini takip ettiğimizi ve Süper Lige çıkışımızla birlikte direk olarak irtibata geçtiğimizi belirtti. Takip edilerek alınmış bir isim olması biraz olsun içimizi rahatlattı.

Saso'yu birde onu daha yakından tanıyan birine sormak istedim ve eski futbolcumuz Taner Arı'ya onun hakkındaki düşüncelerini sordum. Taner de Avusturya Bundesliga'dan bize gelmişti ve bir ara Saso Fornezzi ile aynı takımda forma giymişti. Taner kısa da olsa Saso hakkında içimi ferahlatan şeyler söyledi.

Taner Arı ;

Saso Fornezzi benim arkadaşımdır. Wiener Neustadt ile şampiyon olup birinci lige çıktığımızda aynı takımdaydık. O sezon Avusturya Bundesliga'ya yükseldik. Kendisi çok tecrübeli ve iyi bir kalecidir. Şampiyon olduğumuz sezon bizi az kurtarmadı : ) Orduspor'un 1. kalecisi olacak tecrübede bir kaleci ve Orduspor'un birinci kalecisi de olacaktır. Başarılı olacağına inanıyorum.

Taner Saso hakkında kısaca bunları söyledi. Taner Arı'nun durumunu merak edenlere ise bilgi verelim. Kendisi Tavşanlı Linyit Spor ile sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Sözleşmesi sona ermiş ve şuan boştaymış. Görüşmede olduğu bir kaç takım varmış ve bir iki hafta içinde durumu netleşecekmiş.

Kendisine görüşleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sene başarılı bir sezon geçirir.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. hüseyin yücel sen ne yazdın bilmiyom ama kesin terbiyesizce birsey yoksa görünürdü!haklı cıkdım galiba kaleci konusunda buda sana kapak olsun!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...