9 Haziran 2011

Strasser'den Sonra Bir Başka Milan'lı


Dominic Adiyiah.

Bu akşam başkanımız Nedim Türkmen'in Lig Tv'ye yaptığı röportajı izlemişsinizdir. Strasser ve Bir Gana'lı oyuncu alacağız dedi Milan'dan.

Milan'ın kadrosunu inceledimizde Ganalı tek oyuncunun bu sene Partizan'da kiralık olarak top koşturan Dominic Adiyiah olduğunu görüyoruz. Bu sadece bir tahmin ama olasılığı çok yüksek.

Dominic Adiyiah 29 Kasım 1989 Gana doğumlu. 1,72 boyunda. defalarca Gana U-20 Milli takım formasını giydikten sonra 11 kez de A Milli takım formasını giyip 2 gol kaydetmiş. Güçlü bir futbolcu. Fizik yapısı ve oyun stili olarak Emenike tarzında bir futbolcu izlenimi veriyor.

2010-2011 sezonunda önce İtalyan takımı Reccina'ya devre arasında da Sırbistan Süper Ligi Takımlarında Partizan'a kiralanmış.

Futbola Gana'nın en büyük futbol akademisi Feyenoord Futbol Akademisinde başlamış. Sonrasında sırasıyla Heart of Lions'a oradan Norveç takımı Fredrikstad'a transfer olmuş.

Burada yıldızı parlayan Dominic Milan'a transfer olmuş.

Şimdi belki de bizimle yolu kesişecek. Ordu tribünleri bir Ganalı'yı uğurlarken şimdi bir başka Ganalı'ya kucak açacak kimbilir.

Şimdilik bu kadar bilgi edinebildim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Yorumlarınız bizim için önemli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...